Halak

Ígéreteinek sem feltétlenül érdemes hinni, hiszen vele is gyakran megeshet, hogy olyasmit mond ki, amiről valójában a lelke mélyén pontosan tudja, hogy be sem tartja. Nem akar becsapni senkit sem, az ígéreteket inkább a békesség kedvéért teszi, és azért, hogy megfeleljen a környezete elvárásainak. Teljesen mást mond, és máshogy cselekszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

A vonat elindult, úgyhogy jobb, ha nem habozik tovább és gyorsan felugrik rá! A mai nap egy igazi birkózás lehet az ön körülött lévõkkel, ugyanis mások képtelenek megérteni higgadt és szorgalmas hozzáállását, ami a legkeményebb helyzeteken is segít átlendülnie. Ne zavartassa azonban magát mások meg nem értése miatt, s tegyen csak továbbra is úgy, ahogy helyesnek érzi, mert a vonat, amire a nap elején felugrott, csakis akkor ér el biztonságban a célállomásig. A nap végén aztán meg lesz a jutalma egy kellemes, meghitt éjszaka valójában, amit minden ízében érdemes kiélveznie! Megérdemli!

Nyilas

Pontosan tudja mit akar, egészen addig, amíg nem jön el a megvalósítás ideje. Addigra ugyanis könnyen lehet, hogy őt is már egészen más dolgok érdeklik. A környezetét viszont alaposan összezavarja a kívülről kiszámíthatatlan viselkedésével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-04)

Ma különös tekintettel oda kell figyelnie arra, amit mond, ugyanis könnyen lehet, hogy egy fontos ügyben ma az ön szava lesz a döntõ, és ez bizony mindenkinek nagy felelõsség lenne! Ne rettenjen azonban meg saját erejétõl, sõt, használja ki a szituációt, s ne csak hozzászóljon, hanem egyenesen irányítsa is a beszélgetést, hogy mások minél inkább megismerhessék bölcs és építõ gondolatait, érveit, s így ön mellé álljanak az ügyben. A kulcs ma minden tekintetben az ön fejében van, bocsássa hát azok rendelkezésére, akiknek oly nagy szüksége van most rá.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-12 - A mai napon az apróságoké lehet a fõszerep, és persze...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: