Ezek a csillagjegyek nem felejtik el a sérelmeket. A fájdalmukért szinte biztosan revansot vesznek. Ők a legbosszúállóbbak, pedig a másik oldalukról hihetetlenül szerethető és nagylelkű típusok. Vajon te is köztük vagy? Rád is igaz a horoszkóp jellemzése?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió számára elképzelhetetlen, hogy csak úgy, könnyedén megszabaduljon a haragtól és a fájdalomtól. Mindez pedig rendkívül bosszúállóvá teszi. Szerinte a bosszú a leglogikusabb válasz a sérelemre. Érzékenységéből fakadóan nagyon tud szenvedni, ezért forr benne a düh, hogy a másik is átérezze a fájdalmat. Minden eszköze adott a bosszúhoz: intelligens, intuitív, pontosan tudja, hogyan okozhatja a másiknak a legtöbb fájdalmat. Idővel többnyire feladja a küzdelmet, de megbocsátani és felejteni sosem fog.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-04-11

A Bika (április 20. – május 20.)

A Bika, ha nem is könnyedén, de néha, a legindokoltabb esetben képes a megbocsátásra, viszont nagyon sokat kell tennie ezért annak, aki megbántja őt. A Skorpióval ellentétben ő sosem forrong magában, és egyetlen ellenségét sem támadná hátba. Nyíltan, kertelés nélkül megmondja a véleményét, sőt azt is, mire számíthat, aki egyszer is keresztezi az útján. Keményen tartja magát a fogadalmához, az okozott sérelmet ő sem bocsájtja meg, és nem is felejti el sohasem.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán alapvetően nagyon kedves és szerethető csillagjegy. Egészen addig, amíg valaki el nem veszi tőle a legbecsesebb értékét, legyen szó a felnőtt gyerekéről, a szerelméről vagy bármilyen, számára fontos tárgyról. Mivel nagyon birtokló típus, minden erejével azon lesz, hogy visszaszerezze, amit vagy akit elveszített, és tettéért a másik alaposan megfizessen. Amikor egy barátban csalódik, soha többé nem bocsát meg. Annál ő sokkal büszkébb és érzékenyebb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: