A Rák (június 21. – július 22.)

Az igazán érzelmes és nagyon kedves Rákról alig hinni, hogy benne is forrhat a bosszúvágy. Pedig a szerelemben nagyon is keményen visszaadja a leckét, persze még így is kevésbé fájdalmasan, mint például a Skorpió. Mindene a szerelme, a családja, a gyerekei, mindent megtesz, hogy megvédje őket. Önmagáért nem is mindig érez bosszút, de amikor a szeretteit éri a sérelem, a revans nála sem marad el.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

A Mérleg igazságérzete nagyon erős. Ezért, amikor összetörik a szívét vagy igazságtalanság éri, szinte bizonyosan kiegyenlíti a számlát. Nem húz bokszkesztyűt, ellenben addig viszonozza a neki tett „szívességet”, amíg úgy nem érzi, hogy helyreállt a megbillent egyensúly. Ő viszont csöppet sem haragtartó, így amikor megbosszulta a sérelmet, valójában nála minden a korábbi kerékvágásban folytatódhat. Nem dédelgeti a fájdalmat, inkább túllép rajta.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 2. hétfő – A hónap második napja nem a legjobb idő arra, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: