Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a visszautasítástól. Ők nem tudják elfogadni a „nem” választ, mert számukra az egyet jelent a teljes kudarccal. Vajon te is köztük vagy? A párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Amikor belemegyünk egy párkapcsolatba, vállaljuk azt is, hogy kitesszük magunkat a másik szeszélyének, elfogadjuk, hogy az esetleg fájdalmat okozhat, visszautasíthat, megbánthat. Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek, hogy a szeretett partner visszautasítja, mellőzi őket.

Keddi Horoszkóp 2023-03-14

A Kos

Sokan azt gondolják, a Kos kőkemény csillagjegy, mert mindig kiáll magáért, határozott és tüzes. Valójában csak azért mutatja ezt a kemény, harcias arcot, mert retteg a párja visszautasításától. Mivel nagyon mély érzésű, a legkisebb fájdalomtól is nagyon szenved, az erős és határozott megjelenés valójában nagyon is érző és sebezhető szívet takar.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikrek sokszor tűnik titokzatosnak, főként, amikor inkább hallgat és alig beszél, vagy éppenséggel nagyon is megválogatja, kivel áll szóba. A csend mögött ráadásul érzelmek, csendes megfigyelések és mély gondolatok óceánja fortyog. Néha csak azért szakít a párjával, hogy ne kelljen az addig felgyűlt sérelmeket feloldania magában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: