Az Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos és büszke csillagjegy. Azonban minél büszkébb, annál jobban tart attól is, hogy megbántják. Bár kemény és határozott, mégis folyamatos visszaigazolásra, megerősítésre vágyik. Amikor pedig nem kapja meg a számára mindennél többet jelentő dicséretet, magába zuhan, elkeseredik. A visszautasítást a büszkesége nem viseli el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpió szereti kézben tartani a dolgokat. Lehetőleg már jó előre. Így van ez az érzelmekkel és párkapcsolatokkal is, legalábbis amíg ő maga nem sérül benne. Ha mégis, folyamatos félelemben él, tudatosan vagy tudattalanul. Retteg a visszautasítástól, a fájdalomtól, a veszteségtől. Nagyon mélyre tud ilyenkor zuhanni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-23

A Nyilas

A Nyilas eleinte könnyen adja a bizalmát, aztán amikor megbántja őt a másik, egész életére megtanulja a leckét. Nem válik bizalmatlanná, csak egyszerűen sokkal óvatosabb lesz, és közben állandóan attól retteg, hogy valaki újra fájdalmat okoz neki – például a visszautasítással. Titkon nagyon is tart tőle, hogy nem elég jó a partnerének.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: