A Nyilas

A Nyilastól nem fogsz morális leckéket hallani – az egyetlen elv, ami mellett kiáll, hogy mindenki szabadon élhesse az életét, és találja meg a boldogságát. Szerinte, az ítélkezéssel csak hátráltatjuk önmagunkat és a világot is. Ezek után nem csoda, hogy barátai körében oly népszerű társaság a Nyilas.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Az Oroszlán

Az Oroszlán vakmerő, spontán és optimista – sokszor épp ezért választják meg éppen őt vezetőnek. Gyűlöli a stigmákat, a bélyegeket, mindig arra törekszik, hogy a megszokottól eltérően, a dobozokon kívül gondolkozzon. Empatikusságától vezérelve szeretné, ha mindenki egyformán jól érezné magát az élete minden területén.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

Hogyan kerüld el az esti randi katasztrófákat a csillagjegyed szerint

A Mérleg

Élni és élni hagyni. Nincs olyan mottó, ami ennél jobban kifejezné a Mérleg hitvallását! Az igazság bajnokaként is ismert csillagjegy valóban őszintén úgy éli az életét, hogy mindig fair módon, a lehető legnagyobb empátiával viszonyuljon a többiekhez. Született diplomata, aki mindenkor a békére törekszik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: