A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-07-13

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: