A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 11. – Az anyagiak miatt bajba kerülhetsz ma!

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: