Ezek a csillagjegyek bizony igencsak hajlamosan a befolyásolásra, s a konfliktusok elkerülése végett valójában bármit megengednek a párjuknak. Pedig jobban tennék, ha időnként inkább a konfliktusokat vállalnák fel... Vajon te is köztük vagy? Mindenre fény derül a horoszkópból.

1. Halak

Folyamatosan újabb esélyt ad a másiknak, azt remélve, ha ott van mellette, a saját erejéből is megváltozik majd. Úgy érzi, segítőként van jelen a párkapcsolatban és az adott helyzetben is. Bár elképzelhető, hogy teljesen félreérti a kapcsolatát, ám ez nem változtat azon, hogy őt minden esetben a jó szándék vezérli.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Rák

A leggondoskodóbb csillagjegy, így nem meglepő, hogy ő mindig a segítségünkre. Nem tudja ugyanis elviselni, ha a szeretett partner egymagában kínlódik, s nélkülözve minden támogatást, szenved. Védelmező és kitartó típus, nem vár semmilyen ellenszolgáltatást a segítségéért. Nincs szíve nemet mondani, inkább mindent megenged a másiknak, még ha valójában pontosan ez lenne a legjobb megoldás is mindkettőjüknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki nem tűri, ha irányítják

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: