Még több mint az év fele hátravan, ráadásul a nyár mindig mozgalmas, sok élményt rejthet magában. Megmutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, amiket változás fog érni még idén.

1. Bika

Búcsúzz el az unalmas rutinodtól, az életed teljesen megváltozik és 2019-ban felfedezed egy teljesen új oldaladat. Magabiztosabb és merészebb leszel, különösen, ha szerelemről van szó! Ebben az évben a szenvedélyed és az energiád felrázzák az unalmassá vált hétköznapi szokásaidat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Talán úgy érzi, hogy a mai nap kissé több figyelmességre, szeretettre, megértésre lenne szüksége, mint más napokon. Ha kapcsolatban él, akkor ezt párja is látni fogja önön és megkapja azt a törõdést, mit oly nagyon várt. Ha viszont szingli, akkor se csüggedjen néha egy jó barát, vagy egy baráti társaság is segít átlendülni az ilyen napokon. A fontos csak az, hogy ne zárkózzon el. Legyen nyitott és életvidám.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

2. Oroszlán

Számodra 2019 a megértés és megvalósítás éve. Végre megteszed a szükséges lépéseket az álmaid eléréséhez! Lehet, hogy nem mindig sima, egyenes, kikövezett utakon vezet, főleg nem annak, aki megszokta, hogy minden megy magától. Mindenesetre ezek a változások csak jó végkicsengéssel kecsegtethetnek, és lehetővé teszik, hogy megtaláld az igaz szeretetet és szerelmet!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma könnyen elõfordulhat, hogy egy szükséges, idõszerû rokonlátogatás, vagy kötelességei, ha csak ideiglenesen is, de elszólíthatják párja, családja mellõl, amit most kissé, érthetõ módon, nehezen viselhet. Végül is, amíg van holtidõ, addig miért ne ereszthetne meg egy-két telefonhívást szeretteinek, hisz attól nem csak ön, hanem, minden bizonnyal, õk is sokkal jobban fogják majd érezni magukat. Beszéljenek, aztán csak eljön már végre újra az az idõ, amikor megint kéz, a kézben sétálhatnak. Kitartás!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénteki Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne...

3. Szűz

Idén végre kibújsz a kagylódból! Végre elengeded a félelmeidet, aggodalmaidat, és a kezedbe veszed az életed irányítását. Itt az idő, hogy tegyél magadért, egyengesd az utad, és emlékezz rá, hogy az élet olyan, amilyenné te teszed. Fogj új karrierbe, amiről már régóta álmodtál vagy merj kilépni a kapcsolatból, amely már nem tesz boldoggá. A jövő a tiéd!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-19)

Ma meglehetõsen érzelem gazdag napja lehet, ami mindig jó hatással van önre, ugyanis az ilyen felfokozott lelki állapotban tud csak igazán kiteljesedni kreativitása. Mindemellett már nagyon ráfér önre egy kis szeretet is, így nincs is mást-mit tennie, mintsem hátradõlni, s élvezni a lelki, s akár testi kényeztetést, mely egy masszázs, egy fürdõ, sõt, akár egy észbontó lepedõ akrobatika formájában is érkezhet a mai nap folyamán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: