Aki azt a benyomást akarja kelteni, hogy ő teljesen más, mint amilyen valójában, gyakran mondják, hogy „pozőr”. A viselkedés hátterében kisebbségi komplexus, önbizalomhiány vagy megfelelési vágy állhat. Ezek a csillagjegyek a leginkább hajlamosak a pózolásra. Vajon te is köztük vagy?

A Nyilas

Mivel a Nyilas szeret új dolgokat kipróbálni, gyakran kerül olyan helyzetbe, amikor úgy kell helytállnia, hogy valójában semmi tapasztalata sincs az adott területen. Ilyenkor simán blöfföl: eljátssza, hogy ő az, aki nagyon is ért az adott feladathoz. Nála az is simán megesik, hogy turistaként helybélinek tetteti magát egy idegen helyen.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikrek személyisége alapból kettős, és gyakran úgy váltogat a két énje között, hogy észre sem veszi, saját magának ez fel sem tűnik. Szóval valójában nem színlel semmit, csak lehet, hogy épp a környezete számára villant fel magából valami merőben új és ismeretlen oldalt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: