Néhány csillagjegy talán már túlzottan is óvatos a szerelmet illetően, ők ugyanakkor keveset csalódnak. Mások talán túlságosan is gyorsan ugranak fejest a párkapcsolatokba, ők azok, akik nagyon sokat csalódnak. Melyik az az öt csillagjegy, amelyek szülöttei szívét a leggyakrabban törik össze? Kikre jellemző leginkább az óvatlanság a szerelemben? Ők azok. Vajon te is közéjük tartozol?

Az Ikrek azonnal lángra lobban

Az Ikreknek valójában elegendő néhány kedves szó, egy bájos vagy megnyerő mosoly, és máris úgy érzi, a jelek csak neki szólnak. Hihetetlen következtetéseket von le az alapvető udvarias gesztusokból. Pillanatok alatt úgy érzi, rátalált a szerelem, máris álmokat sző, holott a másik csupán csak kedves próbált lenni. Az Ikrek mégis fejest ugrana az érzésekbe. Aztán óriási csalódás éri, amikor randevúra hívná a vonzó idegent, ő pedig nem érti az érdeklődést. Aztán ha mégis kap egy esélyt és megízlelheti a szerelmet, a romantikát, addig sóvárog, míg bele nem fullad a saját érzéseibe.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben.

A Rák ismét az igazira lelt

Ha valaha közeli kapcsolatba kerültél Rák csillagjegyben született hölggyel vagy férfival, akkor pontosan tudod, mennyire elképesztően megbízható és hűséges típus. Rendkívül mélyen érez, erősen kötődik szerelméhez, szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatba. Szeretete feltétlen, világos, egyértelmű. A Rák képtelen az érzéseit visszafogni vagy magában tartani, mert őszinte és nyitott elveket vall. Pontosan ezért csalódik nagyon sokat az életében, hiszen minden új párkapcsolatba beleveti magát, az érzéseit, és csak később jön rá, hogy nem kellett volna.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz azt gondolja, kézben tartja a dolgait

A Szűz csillagjegyről köztudott, mennyire rugalmas és ösztönös típus. Keményen és maximalistán végzi a feladatait, és mindenkor saját maga oldja meg az életében felmerülő problémákat. Ő nem az az ember, aki csak úgy a szőnyeg alá söpörné a gondjait. Sokat agyal és aggódik, de úgy hiszi, kézben tartja a dolgait. A Szűz éppen ezért vág bele túlzottan is gyorsan a párkapcsolatba, amikor egy számára érdekes és vonzó partner hívja őt randira. Aztán rá kell eszméljen, ismét kicsúszott a lába alól a talaj.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: