Vízöntő

A Vízöntő gyűlöli a középszerűséget, a megszokott, bevált dolgokat. Ezért várja ki, amíg megtalálja azt a társat, aki számára egyedi és különleges, aki az elméjét és a testét is elcsábítja, és ennél nem adja alább. Jól is teszi: amikor megtalálja a párját, hozzá hasonlóan intelligens, tiszta erkölcsű, fizikailag is vonzó típus lesz. Addig persze sok víz lefolyik a Dunán…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bár a Skorpió nem különösebben válogat az egyéjszakás kalandok terén, a hosszabb távú párkapcsolatban már nagyon is megnézi, kivel áll szóba. Számára nagyon fontos a testiség, a kémia, a vonzerő, de emellett azt is akarja, hogy párja valójában a sóhajából kitalálja a vágyait, hogy megbecsülje, szeresse, különlegesnek tekintse őt. Ezek nem is olyan nagy elvárások, vagy igen?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz maximalista. Saját magától is nagyon sokat vár, de leendő partnerének is igencsak magas elvárásokat támaszt. Így azonban nem szalad bele olyan párkapcsolatba, ahol őt valójában csak „B-tervként” kezelik, vagy nem értékelik eléggé. Fontos számára a kölcsönösség, hogy párja legalább annyira tisztelje őt, mint fordítva.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: