4. Ikrek

Az Ikrekről azt gondolják, rugalmasak, és bárhol otthon érzik magukat. Valójában viszont rengeteg szituáció feszélyezi őket, és sokszor a szorongásuk miatt járnak virágról virágra, vagy költöznek országról országra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma rendkívül nagy segítségére lehet egy közeli barátjának, vagy munkatársának, aki csakis önhöz tud most fordulni problémájával. Lássa el tanácsaival, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy kihúzza a slamasztikából! Meglátja, a jutalom és a hála hamarabb fog érkezni, mint gondolná!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Halak

A Halakról köztudott, hogy ő a legérzékenyebb csillagjegy. Így a szorongásra is ő hajlamos leginkább. Mikor egy sötét felhőben találja magát, bármi megtörténhet: sírás, pánik, veszekedés, halálfélelem. Nagyon fontos, hogy akár terápia árán is megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Sokszor a nehéz helyzeteket hajlamos lehet egy kis humorral oldani, kedves Halak. Ma azonban lehet, hogy egy olyan helyzetben, vagy módon akar vicces lenni, amikor, illetve ahogy nem kellene. Legyen óvatos és megfontolt, mert megszokott társasága biztosan jól tolerálja tréfáit, ám egy idegen lehet, hogy sértõnek találhatja azokat. Ha lehet, ma, ha nem tud mit mondani, inkább bölcsen hallgasson.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-29

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: