Az Oroszlán

Az új évben végre eljön a te időd. Oroszlán jegyűként megkapod azt a figyelmet, amire oly régóta vágysz – akár egy, akár több személytől is. A Mars bolygónak hála, pezsegni fog körülötted az élet, nagyon erősen vonzod az embereket, szexuális energiáid különösen januárban és júliusban vibrálnak. Minden esélyed meglesz, hogy megélhesd az igaz szerelmet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas

Ha elhatároztad, hogy 2020-ban megtalálod a szerelmet, nem lesz nehéz dolgod. Nyilas jegyűként, uralkodó bolygód, a Jupiter a legtöbb lehetőséget januárban és júliusban kínálja majd fel, a te vonzerőd is ekkor lesz a legerősebb. A megállapodás talán továbbra is nehezedre esik, de a szíved biztosan megremeg. Szóval, 2020-ban bármi megtörténhet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

Az alapvetően is nyitott, barátkozós természeted 2020-ban még erőteljesebben nyilvánul meg. Vízöntő jegyűként 2020-ban a Mars és a Vénusz egyengeti a szerelmi életedet, igazán kedvező fényszögeket szórva rád. Csak rajtad múlik, hogy lehorgonyozol-e, de az biztos, hogy változás és valódi érzések várnak rád. Rajtad múlik, mennyire leszel nyitott rá.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: