Ők azok, akik megérzik, bármi történjék is körülöttük, anélkül tudják, mi van a másikkal, hogy az egy szót is szólna. Túlzásnak tűnik mindez, de ez az 5 csillagjegy már most is érzi, hogy nem így van, mert amint a helyzet úgy alakul, ők máris érzik azt a furcsa, elmagyarázhatatlan érzést a gyomruk környékén, az orrukban, az egész testükben, hogy valami történt vagy éppen történik, ami fontos lehet aszámukra. S még így is megeshet velük, hogy figyelmen hagyják az intuíciójukat - talán még ők sem hiszik el, hogy milyen szuper képesség birtokában vannak. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy rendkívüli megérzésekkel rendelkezik.

Rák

A Rákok érzékenysége és intenzív érzelemvilága közismert, ezekkel pedig szinte kéz a kézben együtt jár a megérzések fokozott jelenléte is. A belső hangjuk azonban nemcsak az ismerősök esetében jelez, hanem képesek felismerni az idegenek érzelmeit is. Ők azok, akikkel ha beszélünk, pontosan tudják, mit érzünk, nekik nem kell elmagyarázni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az intuitív jelek általában kreatívak, így van ez a Halak jegy szülöttei esetében is. Az inspirációik gyakran a megérzéseikből fakadnak, csak követik az intuíciójukat anélkül, hogy tudnák, miért éppen azon az úton kell haladniuk. Sokan megkérdőjelezhetik ezt a fajta alkotófolyamatot, pedig ilyen egyszerű – a Halak rendkívül érzékenyek, akkor is megérzik a dolgokat, ha az fizikailag nincs jelen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: