#SZŰZ

A Szűz jegy szülöttei mindent alaposan kielemeznek és átgondolnak, ezért nagyon észnél kell lennie annak, aki megpróbál érvelni ellenük. Valószínűleg mindenre meglesz a megfelelő válaszuk, logikájukkal és gondolkodásmódjukkal akár minden vitából győztesen kerülhetnek ki. Ráadásul odafigyelnek és emlékeznek az ellenfelük minden szavára és mozdulatára, hogy tökéletesen reagálhassanak azokra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#SKORPIÓ

Természetesen nem hiányozhatnak a listáról a Skorpiók sem. Bármilyen versenyhelyzetbe, vitába kerülnek, abba szenvedélyesen vetik bele magukat, és mindent megtesznek azért, hogy győztesként kerüljenek ki belőle. Mindig az övék az utolsó szó, ha egyáltalán hagynak másokat szóhoz jutni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (január 25-26.) - A Nyilasok vágyakoznak, a Vízöntők bizonytalanok ezen a hétvégén...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: