Ikrek

Általában szóbeli erőszakot alkalmaznak, ami egyszerűen átcsaphat fizikaiba is, ha engedik. Nagyon könnyen feldühödnek, ha megsértik őket a jogaikban. Egy vita során mindent elkövetnek, hogy ők kerüljenek ki győztesen és ez a legtöbbször sikerül is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megpróbálnak egy kirobbanás után lenyugodni, de ahhoz a környezetnek is teret kell engednie számukra, különben kitör a vész.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-20

Nyilas

Nagyon könnyen dühbe gurulnak, ha valaki a szabadságukban és a szabad gondolkodásukban gátolni akarja őket. Leginkább szóbeli agressziót alkalmaznak és nagyon színes szókinccsel rendelkeznek durva kifejezések tekintetében. Ha a türelmük elérte a felső küszöbét, akkor szinte azonnal robbannak. Ilyen helyzetekben jobb, ha távol maradsz tőlük és hagyod, hogy maguk oldják meg a problémájukat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ezek a férfiak nem folyamodnak fizikai erőszakhoz, inkább a verbális megfélemlítés nagymesterei és kifejezetten értenek a lelki zsaroláshoz is. A rendezettség, szervezettséghez a mindenük és ha azt tapasztalják, hogy valaki ezt megsérti, akkor teljesen ki tudnak kelni magukból és talán fizikailag is megnyilvánul ez a dühroham, a másikat csak szavakkal bántják. A féltékenység eléggé erős kockázati tényező náluk.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: