Mondd a csillagjegyed, megmondom, ki vagy!  Hiába is legyünk mi a legbájosabb, legelragadóbb és legmegnyerőbb teremtések az idő 99%-ában, néha mindenkinél elszakad a cérna és akkor bizony mond olyan dolgokat, amik máskor eszébe sem jutnának, hiszen tudja, hogy az másnak rosszul esik. Talán fel sem tűnik, hogy egy rosszabb napodon az átlagosnál bunkóbban szólítod meg a kiszolgálót a kávézóban vagy nagy sietségedben majd' fellöksz valakit az utcán. Vannak azonban olyanok, akiknek ez az alapbeállítás, ha pedig te is közéjük tartozol, érdemes elgondolkozni azon, vajon tényleg másokkal van-e a probléma vagy esetleg veled.

Ikrek (május 21 - június 21.)

Az ikrekkel csak a baj van, mondhatnánk. Nevükből is adódóan ennek a csillagjegynek a szülöttei kettős személyiséggel rendelkeznek és életük szinte minden területén kiszámíthatatlanok. A párkapcsolatokban nem lehet kiigazodni rajtuk, de még, ha nem is állunk intim viszonyban velük akkor sem egyszerű elviselni őket. Minden Ikerben két személyiség lakozik, egy kedves, akinek mindenkihez van néhány jó szava és egy kevésbé emberbarát, aki bizonyos helyzetekben kimondottan kiállhatatlan tud lenni. A listán szereplő jegyekkel ellentétben, mivel vannak különösen jó pillanataik, kitöréseik és csípős megjegyzéseik váratlanul érik a körülöttük élőket épp ezért sokszor rosszabbul is esnek nekik, mintha ehhez szoktak volna tőlük.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 22 - július 22.)

Nomen est omen, ahogy mondták a rómaiak. A nevünkben van megírva a sorsunk is, a rákok pedig, ahogy a kisállat is, amiről a nevüket kapták igencsak szeretnek csipkelődni. Könnyen megsértődnek és minden negatív kritikát vagy nekik nem tetsző véleményt személyes támadásnak vesznek és rögtön vissza is vágnak érte. Jó megfigyelőképességüknek köszönhetően ráadásul tökéletes pontossággal, épp azt a területet célozva meg, ami "ellenfelüknek" a legjobban fáj. Azért nem szőrösszívűek ők sem és, ha túllőnek a célon, azt hamar megbánják, viszont, ha újra kedvezőtlen helyzetbe kerülnek, nem félnek minden eszközükkel megvédeni magukat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán (július 23 - augusztus 23.)

A szavanna királya a csillagjegyek között is annak képzeli magát. Kevés olyan egocentrikus állatövi jegy van, mint az oroszlán. A jegy szülöttei saját véleményüket és mindazt, amit ők képviselnek mindennél többre becsülik, mindenben nyerni akarnak, ehhez pedig készek bármilyen eszközt bevetni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: