Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek a külső és belső jellemvonások olyan kombinációjával rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a férfiakat úgy vonzzák, akár a mágnes. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többi nő ne lehetne vonzó, hiszen, minden egyes nőben van valami, amitől egyedi és különleges, mással össze nem hasonlítható. A következő jegyekre mégis nagyobb általánosságban jellemző a megragadó kisugárzás.

KOS

A Kos nők sokat adnak a külsejükre és nagy bennük a győzni akarás. A divat és az élet iránti szenvedélyük egyvelegéből egy tökéletes kisugárzás alakul ki. Senki nem tud közömbös lenni irántuk. Jól tudják, hogyan hívják fel magukra a figyelmet és egy pillantásukkal le tudják venni a másikat a lábáról.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Divat horoszkóp: ez a stílus áll neked a legjobban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: