Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek a külső és belső jellemvonások olyan kombinációjával rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a férfiakat úgy vonzzák, akár a mágnes. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többi nő ne lehetne vonzó, hiszen, minden egyes nőben van valami, amitől egyedi és különleges, mással össze nem hasonlítható. A következő jegyekre mégis nagyobb általánosságban jellemző a megragadó kisugárzás.

KOS

A Kos nők sokat adnak a külsejükre és nagy bennük a győzni akarás. A divat és az élet iránti szenvedélyük egyvelegéből egy tökéletes kisugárzás alakul ki. Senki nem tud közömbös lenni irántuk. Jól tudják, hogyan hívják fel magukra a figyelmet és egy pillantásukkal le tudják venni a másikat a lábáról.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-25 - Ma rendkívül érzelmes napja lehet, ami...

BIKA

Az érzékiségükkel és szépségükkel bármely férfi szívét képesek meghódítani. A finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal is gyengédek és gondoskodóak és ezt ki ne szeretné? Egyszerűen kitűnnek a tömegből, így nem lehet nem észrevenni őket. Az is különleges jellemzőjük, hogy gyengéd és bájos külsejük mögött erős és vasakarattal rendelkező nő rejtezik, aki a párjával mégis finom tud maradni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: