Oroszlán

Nagyon határozott és igényes személyiség vagy. Született vezető alkat vagy, és igen nagyok az elvárásaid másokkal szemben. Kicsit magasra tetted a mércét, ilyen elvárások mellett nehezen fogod megtalálni a lelki társad. Nem egy alárendeltet, hanem egy igazi partnert kellene keresned, akivel mindenben kiegészítitek egymást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Túlságosan intelligens, és okoskodó vagy, hajlamos vagy arra, hogy mindig kioktasd a környezeted. Ez egy kicsit rémisztő lehet mások számára, mert hát senki sem szereti, ha még a véleményét sem mondhatja el szabadon. Egy olyan partnert kell keresned, aki hasonló intelligencia szinttel rendelkezik, mint te.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkóp szerinti férj-rangsor! Megdöbbensz ki áll a lista elején és végén!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: