Mindannyiunknak vannak életcéljai, mind álmodozunk valamiről, amit el szeretnék érni. Függetlenül attól, hogy ez az álom kicsi-e vagy nagy, segít megőrizni a belső motivációnkat és hajt minket előre nap, mint nap.

Mégis előfordul, hogy azt érezzük, teljesen le vagyunk terhelve és a világ is ellenünk van. Könnyű ilyenkor elveszíteni a lelkesedést, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan eltervezzük, és azt érezzük, hogy soha nem érünk a célba. Minden csillagjegynek megvan a maga blokkoló tényezője, lássuk, a tiéd micsoda!

Vízöntő

Annyira hozzá vagy szokva, hogy haladj az árral és a körülötted lévők által megszabott korlátok között élj, hogy megfeledkezel arról, te mit szeretnél igazán. Így soha nem leszel képes növekedni. Itt az ideje, hogy kitörj a megszabott keretek közül és azt tedd, ami igazi szenvedéllyel tölt el, csak így fog sikerülni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekre figyeljünk oda ebben az évben, horoszkópunk szerint ez a veszély fenyeget minket 2020-ban

Mérleg

Be kell építened a napirendedbe a kemény munkát, még akkor is, ha úgy érzed, hogy egyetlen porcikád sem kívánja. Neked a munka mindig is móka és kacagás, de azzal sajnos az esetek legkisebb százalékában lehet csak elérni sikereket. Kapd össze magad és izzadj meg egy kicsit a céljaidért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Te vagy az egyik leghatározottabb csillagjegy, mégis hajlamos vagy arra, hogy a gyengeségidre összpontosíts, és ezzel blokkolod magad. Fókuszálj a pozitív tulajdonságaidra és hasznosítsd őket annak érdekében, hogy elérd, amit kitűztél magad elé. Ne te légy a saját álmaid korlátja.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Megértjük az álláspontodat, hogy mindenhez kell egy tökéletes terv és alapos átgondolás, viszont, ha állandóan csak az elképzeléseiddel játszol, és soha nem lendülsz akcióba, akkor mégis ki fogja helyetted megvalósítani mindazt, amit kiterveltél? Ideje volna túlgondolás helyett a tettek mezejére lépni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: