Bak: Határozottság és kitartás

A határozottság és a motiváció összehasonlíthatatlan érzése rendkívül szexi. Nem mindenki fogja megérteni a személyiséged ezen aspektusát ( főleg, mivel ez az életed egyik fő vonása) De bízz benne, hogy ha megtalálod az igazit, mindent sokkal jobban képes leszel értékelni. Oké, talán, hogy "megbízható" nem a leginkább jellemzően ellenállhatatlan tulajdonság - akár a hálószobában, akár nem -, de légy türelemmel. A kitartás lehet szexi, különösen azoknak az embereknek, akik értékelik a hűséget. Ráadásul a kezeddel is nagyon jó vagy - nem igaz?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő: Kedves, élénk, élet iránti szeretet

Az a kedvesség és ápolás, amely mások jóléte iránti igényt elégíti ki, az egyik alapköve a személyiségednek. Te vagy az egyik leglelkesebb és legenergikusabb csillagjegy, a Vízöntő. A potenciális szerelmeseket és partnereket valóban vonzza az idealizmus, a türelmetlenség és az élet iránti szerelem természetes érzése.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-02-03

Halak: Művészi természet és belső ragyogás

Álmodozó és művészi csillagjegy szülötte vagy, a Halak szülötte. A tűzvonaladban lévő személyek jobban érzékelheti kszenvedélyetedet. Nem sok olyan vonzó dolog van a világon, mint aki teljes magabiztossággal tudja hogy mit akar - és mit szeret. A Halak belső világa gazdag, és akiknek felkelted az érdeklődését, örömmel kérdés nélkül beleugranak a lehetőségbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: