Rák

A túlzott érzékenységed az, amivel tele a hócipőd. Túlzottan is élesen érzékeled mások hangulatát, és azt akarod, hogy mindenki jól érezze magát, ezért hajlamos vagy a saját érdekeidet is alárendelni e célnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Oroszlán

Tisztában vagy azzal, hogy sokan utálják, hogy mindig te vagy a főnök, és sokszor neked is épp abból van eleged, hogy mennyire nehezen tudod kiengedni a kezedből a gyeplőt. Lazíts már, mondogatod ilyenkor magadnak. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Nagyon fontos, hogy ma teljes egészében objektív tudjon maradni egy vitás kérdésben, még akkor is, ha szíve igencsak húzza valamelyik irányba. Mivel most sok múlhat szavain, csakis azt mondja, ami a helyes, ne azt, amit érzelmei diktálnak, vagy más hallani szeretne. Merjen meghozni egy nehéz döntést, ha kell, kedves Oroszlán!

Ezek a csillagjegyek a flörtölés bajnokai

Szűz

Túlzottan is ragaszkodsz a függetlenségedhez, és ezért gyakran érzed úgy, hogy senki sem fér hozzá belső világodhoz. Miért is vagy te ilyen kis sündisznó?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bár, ön általában igen elõrelátó, kedves Szûz, mégis, mintha ma valahogy sehogy sem akarnának tisztulni a szeme elõtt a dolgok. Ennek megfelelõen, inkább halasszon minden döntést máskorra, amit csak lehet, nehogy aztán késõbb magyarázkodni kényszerüljön valamiért.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: