Bak

Utálod, hogy iszonyú könnyen felidegesíted magad, akár teljesen jelentéktelen dolgokon is. Nehezen tolerálod a hülyeséget, bizonyos emberek pedig fullra kiborítanak: ez ilyenkor az arcodra van írva.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Aggodalommal tölthetik el ma bizonyos pénzügyeivel kapcsolatos kérdések, melyekre, egyelõre még nem sikerült megadnia a választ. Igyekezzen egy precedencia-sorrendet felállítani, kedves Bak, s egyszerûen kiszanálni a lista végén elhelyezkedõ költségeket, hogy a legfontosabbakra átcsoportosíthasson. Mihelyt kész a lista, meg fog könnyebbülni!

Vízöntő

Hajlamos vagy elszigetelődni, és ilyenkor azoktól is távolra sodródsz, akik amúgy a legfontosabb a számodra. Képes vagy barátságokat tönkretenni emiatt, és nem is érted, honnan jön a nagyfokú önszabotázsra való hajlam.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Rengeteg munkája volt az utóbbi napokban, kedves Vízöntõ és ez meg is látszik amikor tükörbe néz. Bizony a hosszútávú fáradtság otthagyta nyomait az arcán is. Azért semmiképpen ne essen kétségbe, nem marad ez így örökre, azonban most egy kicsit lazítson. Megérdemel némi kényeztetést. Sétáljon egyet, vegyen néhány új ruhát, nézzen meg egy filmet, szánjon egy kis idõt önmagára is, s meglátja hipp-hopp a régi önmaga lesz. Kitartás!

Pénteki Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de...

Halak

Túlzottan is megbocsátó vagy, és ezzel saját agyadra mész. Mindenkiben a legjobbat látod, ezért hajlamos vagy arra, hogy a mérgező emberek is tovább maradjanak az életedben, mint hinnéd. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma történhet valami olyan dolog a nap folyamán, ami egy régi, kellemetlen eseményt idézhet fel a múltjából és ez felzaklathatja. Ez az érzés az egész napját befeketítheti, de mielõtt tönkremenne ezért a nap, gondolja át, hogy biztosan teret enged-e egy régi bosszúságnak a mai napja tönkretételében is? Ha nem, akkor rögvest felejtse is el ezt a szörnyû emléket és koncentráljon az életében lévõ pozitív dolgokra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: