Minden csillagjegynél máshol húzódik az a határ, amit még eltűrnek a párkapcsolatban. Néhány jegynél kicsit szélesebb ez a határ, másoknál ugyanezért könnyen szakításra kerülhet sor. Mi az, amit még elviselsz a párkapcsolatban? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Rendetlenség, figyelmetlenség, pontatlanság… A végtelenségig lehetne folytatni a sort, ki mit nem tolerál a párkapcsolatban. Néhány csillagjegy jóval házsártosabb lehet az átlaghoz képest, míg kevésbé veszik komolyan magukat, lazábban kezelik a párkapcsolatokat. Nálad hol húzódik a tűréshatár? Milyen tulajdonság hoz ki leginkább a sodrodból?

Pénteki Horoszkóp 2021-01-15

Kos

Kos jegyűként nem bírod elviselni, ha valakiben nincs ambíció. Mindig többre vágysz, s olyan emberekkel szereted körbevenni magadat, akikkel együtt tudsz haladni a céljaid felé. Ha ez a becsvágy hiányzik a párodból, a párkapcsolat sosem lesz igazán sikeres és működőképes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bika jegyűként miután igen óvatos, előretekintő típus vagy, irtózol azoktól, akik ösztönösen, minden előzetes elgondolás, tervezés nélkül, a pillanat hatása alatt cselekszenek. Könnyen lehet, már az első ilyen meggondolatlan jelnél kiadod a párod útját.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ikrek jegyűként odavagy a társasági életért, ezért nem tolerálod az introvertált, a magába zárkózó embereket. S bár a párodért összességében odavagy, egyre elviselhetetlenebbnek érzed, ha folyton otthon szeretne maradni, nem mellesleg beszélgetni sincs különösebb kedve. Viselkedése szinte bizonyosan szakításhoz vezet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rák jegyűként szinte biztosan nagyon családcentrikus típus lehetsz, a végsőkig kitartasz a szeretteid, a számodra igazán fontos emberek mellett. Ha a párod nem tolerálja ezt a tulajdonságodat, esetleg nem jön ki a szüleiddel, rokonokkal, a párkapcsolatnak sem lesz nagy jövője.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-13 - Amennyiben túl gyorsan történnek most az események, érdemes lenne kicsit lassítaniuk...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: