Oroszlán: az elutasítás

Aki az Oroszlánt egyszer elutasítja, netán átnéz rajta, az illetőt szinte biztosan évekre az agyába vési. És nem felejti a számára okozott sérelmet. Hatalmas csorbaként éli meg még a legkisebb, valójában ártatlannak tűnő elutasítást is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma mindenképpen koncentráljon arra, hogy minél jobban szervezze napját, különben csak nagyon nehezen tud majd eleget tenni az elvárásoknak. A jó szervezés nem csak hatékonyabbá teszi az embert, hanem abban is sokat segít, hogy kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz: a durva kritika

Igaz, hogy a Szűz maga is nagyon kritikus típus, de legalább ugyanennyire érzékeny is. A konstruktív, építő kritikát jól viseli, sőt tanul belőle, de a kemény, durva szavakkal egy életre meg lehet őt bántani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-21 - Ma semmiképpen se rejtegesse, mi is zajlik önben, éppen ellenkezõleg!

Mérleg: az igazságtalanság

A Mérleg minden helyzetben, az élete minden területén próbálja fenntartani a számára oly fontos egyensúlyt, de az igazságérzete is nagyon erős. A társadalmi igazságtalanságok különösen fel tudják bosszantani tökéletességre törekvő lelkét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Mérleg, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: a bizalomvesztés

Amikor a Skorpió rájön, hogy kibeszélték a háta mögött, az illető biztosan örökre elásta nála nemcsak magát. Nehezen és csak ritkán osztja meg a titkait, ezért számára a bizalom mindennél fontosabb. Jaj annak, aki elárulja őt…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: