A megbocsátás művészetét van, aki könnyebben gyakorolja, míg mások évekig is képesek őrizgetni sérelmeiket, fájdalmaikat. Minden csillagjegy életében akadhatnak olyan események, amelyek megbocsáthatatlanok számára, legyen bármilyen toleráns is. A horoszkópból megtudhatod, mi az, amit utoljára vagy talán soha sem bocsátanak meg a csillagjegyek.

Kos: az árulás

A Kosnak alapvetően nincs gondja a megbocsátással, ám amikor valaki elárulja – például olyasmiért aratja le a babérokat, ami valójában nagyon is neki köszönhető –, azon nem fogja magát túltenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-24

Bika: a lopás

Bármit is loptak vagy vettek el tőle – legyen az bármilyen tárgy, szuper ötlet, esetleg a szerelme –, a Bika sosem fogja elfelejteni. Főleg azért, mert nagylelkűen magától odaadta volna, ha megkérik rá – legalábbis a tárgyakat. Ő az egyik legmakacsabb típus, nem érdemes a bocsánatára várni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: a félreértések

Az Ikrek nem szeret haragot tartani, egy dologgal azonban őt is könnyen ki lehet borítani: például, amikor egy félreértésből indokolatlanul nagyobb balhé kerekedik. Nem fogja tolerálni, amikor megsértődik rá valaki a nélkül, hogy bármi rosszat tett volna, és még csak nem is hisznek neki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: