A horoszkóp most kifejezetten a legérzékenyebb pontodra tapint. S ez egy olyan pont, amit kifejezetten imádni fogsz... Vajon mi a csillagjegyek legérzékenyebb pontja?

Amikor valaki az érzékeny pontodra tapint – legalábbis átvitt értelemben –, biztosan nem esik jól a szívednek a megjegyzése. Ezúttal viszont kifejezetten az érzékeny pontokra tapint a horoszkóp, azokra a részekre, melyek valójában a csillagjegyek erogén zónái is lehetnének. Szóval, ha szeretnéd tudni, párod mely testrésze a legérzékenyebb a simogatásra, az érintésedre, olvasd el a horoszkópját. Kihagyhatatlan információk következnek…

Kos

Ahogy mondani szokták, fejjel megy a falnak. Így az sem véletlen, hogy teste legérzékenyebb pontja a feje, az arca és a haja. Párod imádja, amikor a haját simogatod, s vele egy finom fejmasszázs is csodákat tesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szívszorító időszak jön ezeknek a csillagjegyeknek

Bika

Talán a legérzékibb típus, neki valójában mindegy, mit érintesz meg, hiszen mindent imád, ami simogatás. Teste legérzékenyebb pontja mégis a nyak és tarkó körüli részek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szívéhez elsősorban az intellektusán keresztül juthatsz el. Érzékeit ugyanakkor nemcsak az intelligenciáddal lobbanthatod lángra, hanem azzal is, ha beszélgetés közben finoman megérinted a vállát, a karját, a kezét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: