A horoszkóp most kifejezetten a legérzékenyebb pontodra tapint. S ez egy olyan pont, amit kifejezetten imádni fogsz... Vajon mi a csillagjegyek legérzékenyebb pontja?

Amikor valaki az érzékeny pontodra tapint – legalábbis átvitt értelemben –, biztosan nem esik jól a szívednek a megjegyzése. Ezúttal viszont kifejezetten az érzékeny pontokra tapint a horoszkóp, azokra a részekre, melyek valójában a csillagjegyek erogén zónái is lehetnének. Szóval, ha szeretnéd tudni, párod mely testrésze a legérzékenyebb a simogatásra, az érintésedre, olvasd el a horoszkópját. Kihagyhatatlan információk következnek…

Kos

Ahogy mondani szokták, fejjel megy a falnak. Így az sem véletlen, hogy teste legérzékenyebb pontja a feje, az arca és a haja. Párod imádja, amikor a haját simogatod, s vele egy finom fejmasszázs is csodákat tesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp: Irány a csúcs! 2021. március 22-28.

Bika

Talán a legérzékibb típus, neki valójában mindegy, mit érintesz meg, hiszen mindent imád, ami simogatás. Teste legérzékenyebb pontja mégis a nyak és tarkó körüli részek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szívéhez elsősorban az intellektusán keresztül juthatsz el. Érzékeit ugyanakkor nemcsak az intelligenciáddal lobbanthatod lángra, hanem azzal is, ha beszélgetés közben finoman megérinted a vállát, a karját, a kezét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: