Bak

Bármilyen furcsán is hangzik, de leginkább azt szereti, ha a lábát, a térdét simogatod, masszírozgatod. Már csak azért is esik jól neki, mert ezek a testrészek környékén érezhet fájdalmat, húzódást is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Róla valójában mindenki tudja, hogy a szokatlan dolgok érdeklik a leginkább. Esetében biztosa nem lepődsz meg, hogy a vádlija, és a sarka az Achilles-pontnál a legérzékenyebb pontjai.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

A Halak

A talpmasszázs bármely formáját imádja. A finom simogatást éppúgy, mint a reflexpontok nyomogatását, hiszen a talpa a legérzékenyebb testrésze.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Szombati Horoszkóp 2022-10-29

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: