Minden ember másképp palástolj, vagy éppen nem palástolja a dühét. Van, aki nagyon kiborul, míg más inkább elszámol tízig, és elfelejti a történteket.

Kos

Nagyon hamar dühbe tudsz gurulni, és ilyenkor mindenki tudja, hogy jobb a tíz lépés távolságot tartani tőled. Ajánlott megvárni, míg egy kicsit lecsillapodsz, mert különben bárkivel hamar képes vagy összeveszni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-03

Bika

Általában inkább magadba fojtod az érzéseidet, te vagy az ún. passzív-agresszív típus, akiről látszik, hogy haragszik valamire, de nem mondja el. Inkább dühöng egész nap, és hajlamos a rossz kedvét másokra is átragasztani. Büszkeséged nem engedi, hogy másokat is beavass problémáidba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Általában udvariasan, és jólnevelten viselkedsz mindenkivel, de mégis nagyon hamar látszik, ha zaklatott vagy. Ha egy dühös, és kiábrándult Ikrekkel élsz együtt, akkor te kell mindig megtedd az első lépést, mert különben képes hosszú ideig tartania a haragot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: