Az Oroszlán imádja a dicséreteket

Az Oroszlánnak mindennél jobban esik, amikor dicsérik. Szóval méltasd őt minél többször. Üzenetedben leírhatod, milyen jól nézett ki legutóbb, vagy mennyire jól megállja helyét a munkahelyén, és egyáltalán mennyire jó, hogy van. Nélküle talán az élet is megállna. Nála nem a téma a fontos, inkább az, hogy az apró sikerei ne múljanak el észrevétlenül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepõdhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítõi, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Szűz nem bánja a nyitott kérdéseket

A Szűz egyik erőssége, hogy minden részletre kiterjed a figyelmet. Ha nyitott kérdést teszel fel neki, azzal egyben lehetőséget is adsz, hogy rendszerezze a gondolatait, és minél alaposabban válaszolhasson a témára. Igaz, ehhez némi türelem is szükségeltetik, viszont tutira nem fogod megbánni…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

Ma a legfontosabb a rugalmasság! A problémákat érdemesebb fesztelenül, higgadt fejjel megközelítenie, mint makacsul ragaszkodva bizonyos elméleteihez. A legjobb konfliktuskezelési módszer amúgy is a szüntelenül változó dolgokra adott spontán reakció, ami persze, nem egyenlõ a meggondolatlansággal, csupán a kompromisszumra való törekvéssel, bizonyos, talán a megszokottaknál néha tágabb határok között. Cselekedjen ma ennek megfelelõen, s nem fogja a késõbbiekben megbánni döntéseit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétfői Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz...

Hétfői Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

A Mérleg imádja a meglepő feladatokat

A Mérleg rajong az olyan beszélgetésekért, ahol szellemi képességeit bizonyíthatja. Így amikor legközelebb üzensz neki, ne érd be egy sima Helló, mi újság? kérdéssel, hanem például kérd, ajánljon egy szerinte jó könyvet, vagy oszd meg vele a problémádat, amit eddig nem sikerült megoldanod. Kétségtelenül örömteli pillanatokat okoz neki, és persze magadnak is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Skorpió nem bánja, ha neki van igaza

A Skorpió imádja, amikor mindenben neki van igaza, így érdemes a párodnak minél többször megadni ezt az örömöt. Újságold el neki, hogy meghallgattad a kedvenc előadója dalát, amiről legutóbb áradozott neked, vagy kipróbáltad kedvenc kávéját, és mennyire ízlett neked. Legyen szó bármilyen egyszerű témáról is, hihetetlenül sokat számít az elismerő üzeneted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-23)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: