Mindenkit más tesz boldoggá.

Ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon működjön, fontos tudnunk, hogy párunknak mire van szüksége tőlünk, miben nyújhatunk neki segítséget.

Szombati Horoszkóp 2021-04-17

KOS

Ki nem állhatod az unalmat, a monotonitást, csakis az új impulzusok képesek felkelteni az érdeklődésedet. Szükséged van a kapcsolatodra, valakire, aki levesz a lábadról újra meg újra és akivel tényleg azt érzed, hogy valóban élsz. Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt, létfontosságú számodr, hogyszenvedéllyel és vágyakozással nézhess párodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Amit nem bírsz elviseli, az a hazugság, a csalás és a hűtlenség. Szereted, ha olyan valakivel vagy, aki nem csap be, nem árul el, aki soha semmi rosszat nem tesz a hátad mögött. Nincs hely az életedben csalók számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Olyasvalakit szeretnél, aki jól ismer téged és mindennek ellenére elfogad az összes hibáddal együtt. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod életed napos és kevésbé napos részleteit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Partnerednek mindent meg kell tennie azért, hogy érezd, szeretve vagy és megérdemel téged. A romantika létfontosságú számodra. Végül az a személy lehet nálad a befutó, aki ki tudja mutatni valódi érzéseit feléd.

A Rák szerelme legyőzhetetlen, az Oroszlán munkahelyi flörtbe bonyolódik, a Halak bölcs döntései nagyobb bevételt hoznak

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: