Mindenkinek vannak pozitív és kevésbé vonzó belső tulajdonságai. Mindenkinél máshol húzódik az a határ, amíg türelmes és nyugodt tud maradni. S valójában a legkiegyensúlyozottabb csillagjegyeknél is eljön az a pont, amikor valósággal felrobbannak a méregtől. Párkapcsolatban nem árt épp ezért tisztában lenni társad gyenge pontjával, s a békesség, a harmónia, a szeretet érdekében jobb, ha ezt a dolgot nem feszegeted nála.

horoszkóp pontosan megmutatja, mi az, ami a csillagjegyeket a legjobban bosszantja. Ha ezt a gombot nyomogatod, pillanatok alatt felidegesíted a párodat, a barátodat, és mindenki mást is, akinél itt húzódik a határ. S téged vajon mi bosszant legjobban? Kihagyhatatlan információk következnek.

Napi Karmahoroszkóp április 19. vasárnap – Nehéz döntés előtt állsz, nem szeretnéd elhibázni...

Kos

A Kos pillanatok alatt begurul, ha sietteted. Alapból sem lassú, de valósággal felrobban, ha valamit nem a saját akarata szerint csinálhat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

A Bika gyűlöli, amikor valami felborítja a megszokott életét, a napi rutinját. A nagy jelenetektől, a párkapcsolati drámázástól pedig végképp felmegy a pumpa nála.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek

Az unalmas, egyhangú, monoton feladatoktól az Ikrek legszívesebben kifutna a világból. S ez ugyanígy érvényes a párkapcsolatára is. Folyamatosan új élményekre vágyik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Rák

A Ráknak a párkapcsolat, a család jelenti a legtöbbet. Számára szent a privát szféra. Éppen ezért azok az emberek pillanatok alatt felbosszantják, akik elefántként trappolnak a magánéletébe.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Heti horoszkóp 2021. február 22. – február 28. – A változás izgalmai

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: