Nyilas

A Nyilas a bezártságot, a korlátokat gyűlöli a legjobban. Mind a párkapcsolatban, mind a munkájában szüksége van a változásokra, az önállóságra, a szabadságra. E nélkül képtelen létezni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Bak

A Bak képtelen elviselni a túlzott ragaszkodást, a társfüggőséget. De azoktól az emberek is nagyon idegesítik, akik nem veszik észre, hogy túl kéne már lépniük valamin.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Vízöntő

A Vízöntő ki nem állhatja, amikor mások semmibe veszik őt, vagy a véleményét. Ez a viselkedés a párjától a legbosszantóbb és a legfájóbb. Az igazságtalanságtól is felmegy benne a pumpa.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Halak

A Halak nyugodt típus, de attól benne is felmegy a pumpa, amikor nem képes megértetni magát másokkal, de a cinikus, gúnyos megjegyzések is nagyon idegesítik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: