Nyilas

Január vége és február eleje lesz számodra 2020 legszerencsésebb időszaka. Családi és baráti kapcsolataid erősebbé válnak, szinte csak jó dolgok történnek veled ebben a periódusban és így bizakodva vághatsz neki az egész évnek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Bak

A Szaturnusz uralkodásának köszönhetően legmerészebb álmaidat is valóra válthatod szeptemberben, így az a hónap egészen problémamentesen és felhőtlenül telik majd. Tele leszel energiával és elszántsággal, így bármit elérhetsz ebben az időszakban, amit csak a fejedbe veszel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetõen, igen különlegesre sikeredhet!

Vízöntő

Ha eddig nem azt az életet élted, amit a szíved mélyén szerettél volna, november lesz az a hónap, amikor ezt ideje lesz végre felvállalni és változtatni rajta. Összpontosítsd energiádat csakis magadra és arra, hogy az élet különböző területein valódi személyiségedet add és a jutalom nem marad el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

Halak

Az év hullámzó időszakai után decemberben végre fellélegezhetsz. Megtalálod magadban az erőt a nehéz döntések meghozatalához és egy új, kedvező fejezetet nyitsz az év utolsó hónapjában. Minden aggodalom és gond elhalványodik majd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

 

 

Mire számíthatsz a szerelemben 2020-ban, zodiákusod szerint?

 

Forrás:

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: