Ebben a hónapban kilenc asztrális eseményünk lesz, amelyek nagy hatással lesznek a föld lakóira, ezért az asztrális energiák, amelyek hatnak ránk, teljes mértékben igénybe veszik mind az elménket, mind a fizikai testünket.

Az első események június 5-én este következnek be, a telihold megjelenésével és az azt követő holdfogyatkozással a Nyilas jegyében, és ez a személyes vagy szakmai életünk ezen szakaszának lezárásáról szól. Makró szinten kiemelkednek az orvosi és oktatási területeket érintő helyzetek. Valószínűleg végleges döntéseket hoznak, amelyeket egyhangúlag elfogadnak, mivel nincs hely és idő, a problémák további halogatásához. Azonban lesznek olyan részletek, amelyek elkerülik mindannyiunk figyelmét, olyan részletek, amelyek mindenféle kellemetlenséget és felfordulást vonzanak be akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-06-12

A Merkúr bolygó a Rák jegyébe kerül és június 18-án lelassul, ami azt jelenti, hogy visszatérünk a múltbeli döntéseinkhez és tevékenységeinkhez, különös tekintettel a családi kapcsolatokra, a családi, személyes és a szakmai egyensúlyra, valamint az oktatásra, és a szülő-gyermek kapcsolatra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: