Mindenkinek lehetnek bizonyos elvárásai, melyek ha nem teljesülnek, sokan csalódottnak érzik magukat. Az óhajok, a szándékok, az elvárások minden csillagjegynél eltérőek, és amikor ezek nem úgy alakulnak, ahogyan szerették volna, szinte garantált a kiábrándultság. Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást a csillagjegyeknek? A horoszkópból kiderül.

A Kos (március 21.–április 19.)

A Kos akkor érzi magát igazán csalódottnak, amikor nem kapja meg a számára elengedhetetlen figyelmet. Valójában mindenkinek nagyon fontos, hogy figyeljenek rá, amikor őt hagyják mások figyelmen kívül, ingerültté és meglehetősen agresszívvá válik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 legbecsületesebb és legőszintébb csillagjegy.

A Bika (április 20.–május 20.)

A Bika legnagyobb csalódása a nem megfelelő szexuális élet. Őt ugyanis az érzékiség, a túlfűtöttség jellemzi, meglehetősen komoly elvárásokat támaszt ezen a téren, és amikor nem a megfelelő partnerrel hozza össze a sors, számára az a kapcsolat valóságos átokkal ér fel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21.–június 20.)

Az Ikrek egészen magába roskad, amikor nem jön össze az üzlet. Ő ugyanis szinte folyamatosan a legjobb üzleti lehetőségeket keresi, szeretne olcsón vásárolni, és azzal az érzéssel távozni, hogy szinte ingyen jutott a vágyott termékhez. Amikor elesik az üzlettől, vagy nem azt kapta, amire vágyott, becsapottnak, csalódottnak érzi magát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21.–július 22.)

A Rák legnagyobb csalódottságát az okozza, amikor nem érzi magát otthon. Imád utazni, szívesen fedez fel ismeretlen tájakat, de szüksége van egyfajta biztonságérzetre is. Bárhová is menjen, ha olyan helyekre vetődik, ahol képtelen megtalálni a komfortérzést, teljesen kiborul, és kifordul önmagából.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: