Oroszlán (július 23.–augusztus 22.)

Az Oroszlán mérhetetlen csalódást érez, amikor nem ismerik el vezető szerepét. Imád ugyanis felvágni, dicsekedni, és persze elvárja, hogy mindenben őt tekintsék az elsőnek, a legjobbnak, a felülmúlhatatlannak. Ha a környezete nem adja meg számára ezt az elismerést, megsértődik, kiabál, veszekszik, elviselhetetlenné válik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

A Szűz (augusztus 23.–szeptember 22.)

A Szűz nagyon kritikus tud lenni, nem csak magával, másokkal szemben is. Így valójában ő naponta csalódások tucatjaival néz szembe, hiszen a magasra tett lécet nemcsak a többiek, de sokszor ő maga sem tudja átlépni. Nagyon rosszul érzi magát, amikor úgy érzi, nem hozta ki magából a legtöbbet, a legjobbat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Csillagjegyed elárulja: ez a tulajdonságod lehet romboló hatással az életedre

A Mérleg (szeptember 23.–október 22.)

A Mérleg attól érzi magát a legrosszabbul, amikor valaki átlépi, megsérti a magánszférája határait. Ő ugyanis mindent elkövet, hogy megóvja privát életét, amelybe ha valaki „betör”, és még meg is akarja változtatni, azt biztosan nem nézi jó szemmel, és az illetővel többé szóba sem akar állni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

A Skorpió (október 23.–november 21.)

A Skorpió mérhetetlen csalódottságot érez, amikor félresikerülnek a dolgai. Igaz, senki sem szereti, amikor például elveszíti a kulcsát, lerobban az autója, netán elhagyja a szerelme, ám ő az, aki szerint mindennek úgy kell történnie, ahogyan az a „nagykönyvben meg van írva”. Ha hiba csúszik a számításaiba, minden kontrollját képes elveszíteni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: