A Nyilas (november 22.–december 21.)

Semmi sem tudja jobban letörni a Nyilast, mint amikor úgy érzi, valaki elárulta őt. Olyan magasra teszi a mércét mind a barátságok, mind a párkapcsolatok terén, hogy abba időnként a saját bicskája is beletörik, így a csalódást ő sem úszhatja meg. Amikor hazudnak neki, vagy elárulják, szinte elveszti a józan eszét, pedig ő többnyire pozitívan látja a világot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

A Bak (december 22.–január 19.)

A Bak képtelen elviselni a többiek kudarcait. Jószívű és igazán segítőkész csillagjegy, ám ha környezetében azt tapasztalja, hogy néhányan nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, bizony igencsak összehúzza a szemöldökét. Ő pedig sosem rejti véka alá a kiábrándultságát, szívesen és néha könyörtelenül rámutat a többiek hibáira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma nagy eséllyel, kifoghat önön átmenetileg a modern technika, ám, ha türelemmel próbál rájönni a hiba okára, hamar meglelheti azt, s vissza is térhet minden a régi kerékvágásba. Délután egy kis káosz kerekedhet mégis ön körül, az estéje azonban, egy szeretett valakinek köszönhetõen, igen különlegesre sikeredhet!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-04

A Vízöntő (január 20.–február 19.)

A Vízöntő semmitől sem retteg talán jobban, mint az elköteleződéstől. Ő az, aki szeret nagyban álmodni, még ha annak megvalósítására csekély lehetőség is mutatkozik. Nagyon nincs ínyére viszont, amikor együtt kell dolgoznia másokkal, hiszen ő erősen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Független típus, aki az ellentmondástól könnyen letargiába esik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A Halak (február 20.–március 20.)

A Halak akkor érez igazán csalódást, amikor úgy látja, a többiek semmibe veszik. Ő ugyanis meg van róla győződve, hogy minden, amihez hozzányúl, arannyá válik, a kritikát pedig nem képes megemészteni. Ha valaki mégis úgy gondolja, ő egyáltalán „nem olyan nagy szám”, mint akinek hiszi magát, az önbecsülése biztosan mélyrepülésbe kezd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: