A csillagok még azt is megmondják, mire kell odafigyelned szívügyekben.

Mindenkinél van egy pont (egy bizonyos lélektani határ), amit ha átlép, abból csak hatalmas szívfájdalommal tud kilépni. Ez persze mindenkinél más, viszont a horoszkópod alapján viszonylag könnyű belőni, hogy mi az a dolog, amivel vigyáznod kell, különben összetörik a szíved.

Kos

Általában tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy megőrizhesd a jókedved, de az optimizmusod egy közeli ismerős könnyedén tönkre vághatja. Nehéz kizökkenteni a magabiztosságodból, de ha a pasidnak sikerül, annak csúnya szívfájdalom lesz a vége.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Mindenki nehezen viseli, ha véget ér a kapcsolata, de te aztán különösen. Egy szakítás után szinte azt érzed, soha többé nem gyógyulnak be a sebeid, és többé nem találsz senkit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Képtelen vagy elviselni az egyedüllétet – ha pedig van párod, de elhanyagol téged, akkor üresnek érzed magad. Sokáig tart, míg elköteleződsz valaki mellett, így ha végül nem kapod meg a figyelmet, amire vágysz, kikészülsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nehezen nyílsz meg, mert attól félsz, hogy ki fognak használni, vagy kritikákat kapsz. A legszomorúbb akkor vagy, ha a szomorúságod semmibe veszik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-27 - A mai nap igencsak kedvezhet a felhõtlen és szabályok nélküli kapcsolatépítésnek,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: