Az Oroszlán

Az Oroszlán sajna nem sok jónak örülhet. Úgy tűnik, a következő években véget ér a luxus, amiben eddig élt. Könnyen lehet, nincstelen csavargóként éppen neki adsz az utcán némi aprópénzt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Néhány könyv, amiket mostanában olvasott olyannyira lenyûgözte, hogy az újdonsült impulzusok akár életét is megváltoztathatják. Ennek hatására feltehetõleg sokkal nyitottabbá válik a következõ idõszakban az õsi misztériumok, vagy a tudományos felfedezések irányába. Nem valószínû, hogy ez csak egy múló hóbort lesz, lehet, hogy egész életére ki fog hatni az elkövetkezõ napok hatása. Mindent el akar majd olvasni, ami új, kedvelt témájával kapcsolatos.

A Szűz

A Szűz élete hihetetlenül nagyot fordul az elkövetkező években. Az eddig visszafogott szürke kisegérből előtör a bestia, aki nem fél többé megmutatni hibátlan alakját. Éjszakai lokálok lengén öltözött táncosaként pörög majd a rúdon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

A mai napon igazán elemében lehet, kedves Szûz, mivel csupa olyan ember veszi körül, akikkel szeret együtt lenni, együtt dolgozni. Használja ki a jó szelet és kezdjen velük valami igazán kreatív és egyszersmind újító szellemû projektbe. Ha így tesz, meglátja, estére már le sem tudja majd állítani az új tervekkel kapcsolatos gondolatait, melyek még aludni sem hagyják. De végül is talán pont az ilyen pillanatok a legélvezetesebbek az életben, nem?

6 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az élete márciusban! Nézd meg, köztük vagy-e!

A Mérleg

Nos, kedves Mérleg, az a helyzet, sajnos nincs túl jó hírünk. A sok hibás döntésnek, amit eddig hoztál, meglesz a következménye. A csillagok ugyanis azt jósolják, hogy tíz év múlva valamilyen cellába zárva töltöd a napjaidat. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

A mai egy igazán izgalmas és intuitív napnak ígérkezik az ön számára, kedves Mérleg. Kíváncsisága és információ éhsége ma csúcsot dönthet, aminek következtében a környezetében páratlan eredményeket lesz képes a nap folyamán produkálni. Legyen szó szakmáról, vagy érzelmekrõl, egy teljesen új út nyílhat meg most ön elõtt!

A Skorpió

A Skorpió hajlamos a függőségekre. Amikor padlóra kerül, biztosan keres magának valami vigasztalót. Ha nem képes a problémáit uralni, könnyen lehet, ő bizony alkoholba fojtja 10 év múlva a bánatát. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Könnyen lehet, hogy ma intenzíven éreztetheti életére gyakorolt, kedvezõtlen élettani hatásait túlhajszoltsága. Talán itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartson. Ennek jegyében, ha lehetséges, maradjon tovább ágyban, mint szokott és a késõ délutáni, esti órákban, egy kellemes és kikapcsoló, egyszóval élvezetes valaki társaságában tegyen egy nagy sétát kedvenc helyein. Meglátja, ez a kis kiruccanás holnapra egész meg fogja fiatalítani gondolatait, lelkivilágát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: