Ezek a csillagjegyek minden bizonnyal az anyatejjel szívták magukba a flörtölés tudományát. Bámulatosan ügyesek, ösztönösen tudják, mit és hogyan mondjanak, hogyan viselkedjenek, amikor csábítani szeretnének. Érdemes a titkaikat ellesni. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek

Az Ikrek nagyon barátságos és szellemes csillagjegy. Nem habozik sokat, ha bókolni szeretne, ráadásul ő kifejezetten kényelmesen érzi magát ebben a szerepben. Amikor valaki megragadja a figyelmét, biztosan nem fél tudatni a vonzalmát és az érdeklődését. Kitűnő a beszélőkéje, bámulatosan bánik a szavakkal, flörtölésben lehet tőle bőven tanulni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-17 - Ha mérges, esetleg csalódott, akkor se mutassa ezt ma ki...

A Mérleg

A Mérleg a legelbűvölőbb csillagjegy. Elég egy mosoly, és ő máris megremegteti a térdeket. Romantikus lelkű, nagyon finoman flörtöl. Nem rohanja le a másikat, csupán apró jelekkel érzékelteti az érdeklődését. Pontosan tudja, mit és hogyan mondjon. Csábító mosolyával, kacér érintéseivel és nagyszerű humorával képes bárkit levenni a lábáról.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán

Az Oroszlán flörtölése különleges. Ő abban a legnagyszerűbb, hogy minden figyelmét a másikra szegezi. Bárkit képes megnyerni tökéletes, ugyanakkor igencsak feltűnő megjelenésével és vicces megjegyzéseivel. Sosem színlel, amikor flörtöl, azt nagyon komolyan gondolja. Csak akkor lép a tettek mezejére, amikor a kiszemelt partner nagyon tetszik neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: