A Szűz nem olyan félénk, mint amilyennek látszik

A Szűz megjelenésében mindenkor elegáns, könnyed és kifinomult, az ízlése remek. Amilyen visszafogottnak és félénknek tűnhet elsőre, pontosan olyan jól tudja, hogyan viselkedjen és mit tegyen, hogy a flörtölést csak te vedd észre, senki más. Nagyon udvarias típus, lágy és kimunkált minden mozdulata. Magával ragadó és persze ellenállhatatlan, mégsem tolakodó. Miközben megtartja a kellő távolságot, mégis egyre közelebb kerülsz hozzá. Önkéntelenül is keresed a társaságát, mert épp a visszafogottságával hívja fel magára a figyelmet. Nem tudsz róla nem tudomást venni, ő pedig ekkora már elérte nálad, amit akart.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos pontosan tudja, hogyan flörtöljön

A Kos kétségtelenül rendkívül ambiciózus csillagjegy. Amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Ha kinézett magának, pillanatig sem fog habozni, hogy meghódítson-e. A kihívásokat alapból is imádja, ezért is teszed jól, ha nem adod magad könnyen. Érezze, van miért versenyeznie és küzdenie, ha túlzottan hevesnek tűnne, érdemes picit lehűteni. Szívesen flörtöl, ő az, aki nem beszél mellé, inkább gyorsan a lényegre tér. Magabiztos, lehengerlő típus, pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogyan viselkedjen, hogy a lélegzeted is elálljon, és képtelen légy visszautasítani őt. Nagyon hiteles típus, minden kimondott szót pontosan úgy is gondol.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-12-14

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: