A Szűz nem olyan félénk, mint amilyennek látszik

A Szűz megjelenésében mindenkor elegáns, könnyed és kifinomult, az ízlése remek. Amilyen visszafogottnak és félénknek tűnhet elsőre, pontosan olyan jól tudja, hogyan viselkedjen és mit tegyen, hogy a flörtölést csak te vedd észre, senki más. Nagyon udvarias típus, lágy és kimunkált minden mozdulata. Magával ragadó és persze ellenállhatatlan, mégsem tolakodó. Miközben megtartja a kellő távolságot, mégis egyre közelebb kerülsz hozzá. Önkéntelenül is keresed a társaságát, mert épp a visszafogottságával hívja fel magára a figyelmet. Nem tudsz róla nem tudomást venni, ő pedig ekkora már elérte nálad, amit akart.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos pontosan tudja, hogyan flörtöljön

A Kos kétségtelenül rendkívül ambiciózus csillagjegy. Amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Ha kinézett magának, pillanatig sem fog habozni, hogy meghódítson-e. A kihívásokat alapból is imádja, ezért is teszed jól, ha nem adod magad könnyen. Érezze, van miért versenyeznie és küzdenie, ha túlzottan hevesnek tűnne, érdemes picit lehűteni. Szívesen flörtöl, ő az, aki nem beszél mellé, inkább gyorsan a lényegre tér. Magabiztos, lehengerlő típus, pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogyan viselkedjen, hogy a lélegzeted is elálljon, és képtelen légy visszautasítani őt. Nagyon hiteles típus, minden kimondott szót pontosan úgy is gondol.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az oka annak, hogy megszakítják veled a kapcsolatot az emberek csillagjegyed alapján...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: