Ezek a csillagjegyek a látszat ellenére is nagyon jól összeillenek. Amennyire különböznek egymástól, legalább annyira megtalálják egymással a közös hangot. Vajon te és a párod köztük vagytok?

Így illik össze a Kos és a Rák

A Kos szeret a megmentő szerepében tetszelegni, a Rák pedig szívesen veszi magára a hősére váró szerepet. Kettejük párosa akár tündérmesébe is beillene: a Kos a fehér lovon érkező jóképű herceg, aki megmenti a bajba jutott szépséges leánykát, majd a lenyugvó nap vöröslő sugarai fényében ellovagolnak, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Ugye csodás? Nagyon jól működik a párkapcsolatuk, hiszen a Rák nem igazán tudja, miként vigyázzon magára, és remekül jön a Kos támogató segítsége, aki megadja az olyannyira áhított biztonságot. A Kos élvezi a szerepét, jóllehet időnként kicsit átadná párjának a döntést.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme 5 ok, amiért az Ikrek jegyűek a legkülönlegesebbek!

Ilyen a Bika és Halak párkapcsolata

A Bika és a Halak sem idegenkedik attól, hogy hirtelen ötlettől vezérelve összeszedje holmiját, és elmenjen. Erre a lépésre leginkább akkor szánják el magukat, amikor valamilyen problémával kéne szembenézniük. Nem bírják a feszültséget, ha tehetik, messze kerülik a vitákat, a veszekedéseket. Kérdés, hogy két olyan csillagjegy, akik nehezen viselik a mindennapos stresszt, hogyan illik egymáshoz? A Bika és a Halak ezt a problémát valahogy mégis sikeresen oldja meg. Tökéletesen kiegészítik egymást abból a szempontból is, hogy amikor egyikük zaklatott, a másik vigaszt és támaszt tud nyújtani, hiszen tökéletesen megérti, mi az, amin éppen keresztülmegy a párja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: