Velük nem könnyű az élet, cserébe elképesztően szenvedélyesek…és akaratosak.

Oroszlán

A világ legaranyosabb és egyben legakaratosabb csillagjegye. Mindegy úgy van, ahogy ő gondolja, akkor is, ha nem, és erről minden eszközével meggyőzi párját. A döntéseket általában ő hozza, egyedül a jelentéktelen ügyeknél hajlandó átengedni az irányítást, de ezt sem szívesen teszi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-08-08

Halak

Első ránézésre talán álmodozó, de a valóságban sokkal nagyobb játékos, mint gondolnád! Az érzelmi manipuláció a kisujjában van, azonban sosem vezérli rossz szándék. Egyszerűen pontos víziója van arról, mi a jó irány, és minden eszközt bevet, ha erről meg kell győzni a szerelmét. A vitákban nem ő a leghangosabb, viszont ő a legokosabb.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Meglehet, kedves Halak, hogy már nagyon várta a mai napot. Talán némi meglepetésben is része lesz, de ami biztos, hogy nem fog unatkozni, bármi is legyen a terve mára. Minden körülmény adott, hogy jól érezze magát, éljen a lehetõséggel, s ne mondjon semmire se nemet, mert ez lehet az egyetlen, ami most elronthatná napját!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: