A Mérleg a legromantikusabb csillagjegy

A Mérleg levegő jegy. A romantika, a ragaszkodás terén szoros versenyben áll a Rákkal, hiszen ő is nagyon gyengéd a párjával. Szüksége van, hogy érezze a közelségedet, egyetlen nap sem telhet úgy, hogy ne sétáljon veled kézen fogva az utcán, vagy ne csókoljon meg. A romantika minden percét átszövi. Ha pedig egy-egy napot mégsem tud veled tölteni tölteni, rövid üzenetekkel, cuki emojikkal tudatja, mennyire hiányzol neki. A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, ezért ha ő a párod, biztos lehetsz, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz részed.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Jó híreket kaphat pénzügyeivel kapcsolatban, s ez beindíthatja fantáziáját, mire is költené legszívesebben a rendelkezésére bocsátott forrásokat. Talán egy új elektronikai cikk, egy bútor, vagy átdekorálás is szóba jöhet. Szárnyaljon nyugodtan, csak, mielõtt megvásárolna valamit, mindenképpen realizáljon, nehogy aztán hamarosan azt vegye észre, hogy otthona telis-tele van felesleges holmikkal.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Szűz a támogató hátteret adja

A Szűz a föld jegyek közé tartozik, az egyik legpedánsabb, legrendszerezettebb csillagjegy. Tudja, miként oldja meg a felmerülő problémákat. Szeretetét segítségnyújtással, támogatással fejezi ki, az ő szeretetnyelve éppen ezért nem a testi érintés vagy az elismerő szavak, ő a szívességekkel fejezi ki, amit irántad érez. Ő biztosan mindent megtesz, hogy az életed szervezett mederben haladjon, támogat és segít, hogy elérhesd a céljaidat. Hidd el, sokkal gondoskodóbb, mint gondolnád. Ne tévesszen meg, ha nem mondja gyakran, mennyire szeret, a tettei, a támogatása a bizonyíték, hogy ragaszkodik hozzád.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma egy kissé szórakozott és szétszórt lehet, mellesleg kissé rendezetlenül, egyszerre akarhat végezni mindennel, mi meglehetõsen lelassíthatja, s káoszba taszíthatja ténykedését. Álljon meg egy pillanatra és vegyen egy mély lélegzetet, kedves Szûz! Elõször analizálás, aztán rend a fejben és egymás után, nem párhuzamban, hisz nem tud százfelé szakadni, délutánra már végezhet mindennel. Este pedig kötelezõ a kiruccanás, vagyis az aktív pihenés! Nem lehet elég késõ ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy kicsit...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi horoszkóp december 10. kedd – Skorpiók, Ikrek, Bikák, Halak, Kosok, Mérlegek jó hírünk...

Napi horoszkóp december 10. kedd – Skorpiók, Ikrek, Bikák, Halak, Kosok, Mérlegek jó hírünk...

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Kos Képes leszel megbirkózni bármivel, ami csak bosszantani próbál a mai napon a jó humorodnak...

Cikkajánló Tovább olvasom

A Bika a legérzékibb

A Bika szintén a föld jegyek közé tartozik, nem véletlenül gyakorlatias, következetes, szorgalmas, és pontosan annyira érzelmes, amennyire az szükség. Nagyon szeret ajándékozni, ugyanakkor bámulatosan érzéki és gyengéd csillagjegy. Vele a munkahelyi problémáidat éppúgy megoszthatod, mint a lelki gondokat. A támogatásáról mindkét esetben biztosít. Romantikus alkat, fejlett a szépérzéke, tudja, miként értékelje az apró dolgokat is az életében, miközben törekszik az anyagi kényelem megteremtésére. Ha ő a párod, bőven lesz részed gyengédségben, érzéki örömökben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kissé nehézkes és frusztrációkkal teli lehet a kommunikáció ön és családtagjai között. Vagy ön nincs összhangban magával, vagy õk nincsenek összhangban önnel. Bármelyik verzió is fedje a valóságot, az a zavaró kozmikus energia, ami ezt okozhatja, hamarosan elillan, s holnapra már minden újra a régi lesz. Addig is igyekezzen kerülni szeretteivel a mélyreható témákat, most úgysem lenne értelme feszegetni õket!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy

A Skorpió a harmadik vizes jegy, egyúttal ő a zodiákus legszexibb, leghevesebb, legszenvedélyesebb csillagjegye. Pontosan tudja a titkát, miként élhet együtt a benne lévő szenvedéllyel és odaadással. Némi időbe telik ugyan, míg a bizalmába fogad, ám ha ez egyszer bekövetkezik, testi érintéssel, gyengédséggel telnek az együtt töltött pillanatok. Rendkívül titokzatos, csak nagyon lassan nyílik meg, ezért mindig valami új oldalát lebbenti fel. Izgalmas egyéniség, akit lehetetlenség megunni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez a 4 csillagjegy tesz a romantikára

Ez a 4 csillagjegy tesz a romantikára

Ezekkel a csillagjegyekkel kapcsolatban inkább engedd el a romantikus álmokat, nekik ugyanis nem kenyerük a gyertyafény meg a naplementés vízparti séta. Nagyon sok pozitív tulajdonságról ismertek, a romantikától ugyanakkor inkább viszolyognak. Vajon te is

Cikkajánló Tovább olvasom

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!