A Mérleg a legromantikusabb csillagjegy

A Mérleg levegő jegy. A romantika, a ragaszkodás terén szoros versenyben áll a Rákkal, hiszen ő is nagyon gyengéd a párjával. Szüksége van, hogy érezze a közelségedet, egyetlen nap sem telhet úgy, hogy ne sétáljon veled kézen fogva az utcán, vagy ne csókoljon meg. A romantika minden percét átszövi. Ha pedig egy-egy napot mégsem tud veled tölteni tölteni, rövid üzenetekkel, cuki emojikkal tudatja, mennyire hiányzol neki. A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, ezért ha ő a párod, biztos lehetsz, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz részed.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

Ma számos olyan lehetõség nyílhat meg a Mérlegek elõtt, ami azelõtt még soha. Most az legfontosabb, hogy kihasználja õket, amíg a kapuk nyitva állnak. Ma ezáltal úttörõ felfedezéseket tehet, melyek folytán olyan magasságokba lesz képes eljutni, amelyekrõl eddig még csak nem is álmodott. Mindez azon múlik, hogy mennyire is lesz képes a nap folyamán felderíteni és kiaknázni az önben rejlõ, rejtett képességeit, különös tekintettel a helyzetfelismerõ, értékelõ és reagáló tulajdonságaira.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz a támogató hátteret adja

A Szűz a föld jegyek közé tartozik, az egyik legpedánsabb, legrendszerezettebb csillagjegy. Tudja, miként oldja meg a felmerülő problémákat. Szeretetét segítségnyújtással, támogatással fejezi ki, az ő szeretetnyelve éppen ezért nem a testi érintés vagy az elismerő szavak, ő a szívességekkel fejezi ki, amit irántad érez. Ő biztosan mindent megtesz, hogy az életed szervezett mederben haladjon, támogat és segít, hogy elérhesd a céljaidat. Hidd el, sokkal gondoskodóbb, mint gondolnád. Ne tévesszen meg, ha nem mondja gyakran, mennyire szeret, a tettei, a támogatása a bizonyíték, hogy ragaszkodik hozzád.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-02-09)

A mi nap folyamán könnyen elõfordulhat, hogy a tervezetteknek csak töredékét sikerül megvalósítania. Talán az lehet mindennek az oka, hogy mostanában valahogy egy kicsit több kockázatot, illetõleg feladatot vállalt a szokásosnál, s a dolgok kezdenek a fejére nõni. Alkalmasint, megelõzve a további csalódásokat, érdemes lenne kissé átdolgozni a terveket egy tarthatóbb, mégis kellõképpen lendületes formába, esetleg egy-két pihenõ nap beiktatásával. Amúgy is nyár van, lazítson néha egy kicsit! Ha nem erõlteti, talán jobban is halad majd minden.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: