A Mérleg a legromantikusabb csillagjegy

A Mérleg levegő jegy. A romantika, a ragaszkodás terén szoros versenyben áll a Rákkal, hiszen ő is nagyon gyengéd a párjával. Szüksége van, hogy érezze a közelségedet, egyetlen nap sem telhet úgy, hogy ne sétáljon veled kézen fogva az utcán, vagy ne csókoljon meg. A romantika minden percét átszövi. Ha pedig egy-egy napot mégsem tud veled tölteni tölteni, rövid üzenetekkel, cuki emojikkal tudatja, mennyire hiányzol neki. A szerelem, az odaadás a természetéből fakad, ezért ha ő a párod, biztos lehetsz, hogy kényeztetésben, törődésben bőven lesz részed.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz a támogató hátteret adja

A Szűz a föld jegyek közé tartozik, az egyik legpedánsabb, legrendszerezettebb csillagjegy. Tudja, miként oldja meg a felmerülő problémákat. Szeretetét segítségnyújtással, támogatással fejezi ki, az ő szeretetnyelve éppen ezért nem a testi érintés vagy az elismerő szavak, ő a szívességekkel fejezi ki, amit irántad érez. Ő biztosan mindent megtesz, hogy az életed szervezett mederben haladjon, támogat és segít, hogy elérhesd a céljaidat. Hidd el, sokkal gondoskodóbb, mint gondolnád. Ne tévesszen meg, ha nem mondja gyakran, mennyire szeret, a tettei, a támogatása a bizonyíték, hogy ragaszkodik hozzád.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: