A Bika a legérzékibb

A Bika szintén a föld jegyek közé tartozik, nem véletlenül gyakorlatias, következetes, szorgalmas, és pontosan annyira érzelmes, amennyire az szükség. Nagyon szeret ajándékozni, ugyanakkor bámulatosan érzéki és gyengéd csillagjegy. Vele a munkahelyi problémáidat éppúgy megoszthatod, mint a lelki gondokat. A támogatásáról mindkét esetben biztosít. Romantikus alkat, fejlett a szépérzéke, tudja, miként értékelje az apró dolgokat is az életében, miközben törekszik az anyagi kényelem megteremtésére. Ha ő a párod, bőven lesz részed gyengédségben, érzéki örömökben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy

A Skorpió a harmadik vizes jegy, egyúttal ő a zodiákus legszexibb, leghevesebb, legszenvedélyesebb csillagjegye. Pontosan tudja a titkát, miként élhet együtt a benne lévő szenvedéllyel és odaadással. Némi időbe telik ugyan, míg a bizalmába fogad, ám ha ez egyszer bekövetkezik, testi érintéssel, gyengédséggel telnek az együtt töltött pillanatok. Rendkívül titokzatos, csak nagyon lassan nyílik meg, ezért mindig valami új oldalát lebbenti fel. Izgalmas egyéniség, akit lehetetlenség megunni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-08-31

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: